Ενδιαφέρεστε για κατ’ οίκον μαθήματα Φυσικής, Χημείας ή Μαθηματικών; Επικοινωνήστε μαζί μου σε αυτό τον αριθμό για να λύσω τις απορίες σας:

6945812903

 

Σχετικά με μένα

Ως φοιτητής Φυσικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αρχικά δυσκολευόμουν ιδιαίτερα με τα μαθήματα. Χρειαζόμουν έναν τρόπο να κάνω το διάβασμά μου πιο αποτελεσματικό, αφού κάτι που μου έλειπε παρά την κλίση μου προς τις Θετικές Επιστήμες.

Έτσι, ανακάλυψα μια σειρά απο τεχνικές και μεθόδους μάθησης που με βοήθησαν να διορθώσω τις αδυναμίες μου και να πετύχω τους στόχους μου.

Πλέον, ως καθηγητής Φυσικής, Μαθηματικών και Χημείας, εφαρμόζω αυτές ακριβώς τις μεθόδους με τους δικούς μου μαθητές ώστε να γίνονται όλο και καλύτεροι.

Δημιούργησα λοιπόν αυτή την ιστοσελίδα για να μοιραστώ τις τεχνικές αυτές και να βοηθήσω μαθητές και γονείς από όλη την Ελλάδα.

 

Θέλετε προσωπική βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μου σε αυτό τον αριθμό για να λύσω τις απορίες σας:

6945812903

 

Σε τι βοηθάει αυτή η ιστοσελίδα;

Η Φυσική, η Χημεία και τα Μαθηματικά είναι ιδιαίτερα δύσκολα μαθήματα. Απαιτούν συνεχή εξάσκηση και, αν οι μαθητές δεν διαβάζουν στρατηγικά, είναι πολύ εύκολο να ξοδεύουν άσκοπα το χρόνο τους.

Σε αυτή την ιστοσελίδα λοιπόν, δίνω πρακτικές συμβουλές και μεθόδους για να γίνεται το διάβασμα πιο στοχευμένο και αποτελεσματικό.

 

Για ποιους είναι;

Αν είστε γονέας και προσπαθείτε να καθοδηγήσετε το παιδί σας στα μαθήματα των Θετικών Επιστημών, ήρθατε στην κατάλληλη ιστοσελίδα. Είτε χρειάζεται να βελτιωθεί στη Φυσική, τα Μαθηματικά ή τη Χημεία, οι συμβουλές που θα βρείτε εδώ θα σας βοηθήσουν.

Αν πάλι είσαι μαθητής και θέλεις να βελτιώσεις το διάβασμά σου, στο τέλος κάθε άρθρου θα βρίσκεις επιπλέον ιδέες και οδηγίες ειδικά για εσένα.

 

Τι μπορώ να περιμένω;

Κάθε εβδομάδα δημοσιεύω οδηγούς και μεθόδους για πιο αποτελεσματικό διάβασμα.

Είτε ψάχνετε αναλυτικές τεχνικές μάθησης για να πιο έξυπνη εξάσκηση, είτε συμβουλές για οργανωμένη και συστηματική μελέτη, εδώ θα βρείτε αυτά που χρειάζεστε.

 

Πέρα απο τις συμβουλές που θα βρείτε εδώ, αν θέλετε βοήθεια προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες, επικοινωνήστε μαζί μου σε αυτό τον αριθμό:

6945812903